Ворог терміново перекидає до Горлівки резерви: Що означає для ЗСУ контроль над Верхньоторецьким

За деякими данними, окупанти поспішно кинули на підкріплення необстріляних російських строковиків у кірзових чоботях і зовсім без розуміння реалій.

Фото: Kraina info.Цього тижня десантники з 95-ої житомирської бригади цілком узяли під свій контроль селище Верхньоторецьке Донецької області, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Донедавна лінія розмежування ділила велике село навпіл. Українські військові контролювали лише його північно-західну околицю. Бойовики "ДНР" стояли на півдні. Через Верньоторецьке проходили контрабандні шляхи, а крамниці в окупованій частині села працювали за рублі. Люди жили за московським часом.

Проте десантники виправили цей викривлений часовий вимір. Нещодавно

Вони і так були наші: у Генштабі ЗСУ заявили, що Травневе і Гладосове "ніхто не звільняв"

бійці відновили контроль у Гладосовому та Травневому. Таким чином, українське військо з обох боків дедалі ближче підходить до Горлівки - величезного індустріального міста. Але все-таки треба визнати: до тієї лінії розмежування за Мінськими угодами ще дуже довго йти, тому що ця лінія за Дебальцевим, яке українські військові залишили 2015-го.

Журналіст Микита Сініцин на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє: "У Горлівці помічені дивні військовослужбовці, місцеві підозрюють строковиків з РФ.
За словами знайомих місцевих жителів останні кілька днів в Горлівці були помічені дивні "військовослужбовці", які явно вибиваються зі звичної картинки.
"Хлопці молоді, в місті явно недавно, знають його погано, а взуті в кирзові чоботи. Місцеві хто тут давно воює поголовно в берцах, а ці в кирзаках. Дуже нагадують строковиків взуттям і поведінкою", - поділився спостереженнями один з місцевих жителів".
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ветеран СЗР назвав країни, які можуть допомогти Росії напасти на сусідів у Європі

субота, 27 квітень 2024, 17:44

Союзники України на третій рік війни почали розуміти, що Росія становить для них загрозу. І допомога США на $61 млрд вказує на те, що червоні лінії для Заходу поступово стираються, а це грає на користь Україні. Про це в інтерв’ю «Телеграфу» розповів ве...

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:16

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...