Впровадження е-квитків: Невеликим українським містам пропонують створити єдину "хмару"

Малим і середнім містам може бути складно і дорого впроваджувати окремі системи е-квитка, тому можна створити одну систему і надати містам доступ до неї.

Фото: Економічна правда.Міжнародні експерти Європейського інвестиційного банку підготували звіт про стан галузі громадського транспорту в українських містах, а також рекомендації щодо впровадження електронного квитка на основі найкращих світових практик. Експерти співпрацювали з робочою групою з впровадження електронного квитка в Україні, створеної при Міністерстві інфраструктури, повідомляють Патріоти України з посиланням на Урядовий портал.

Рекомендації, запропоновані в звіті, можуть допомогти українським містам ефективно запровадити електронний квиток та значно поліпшити сферу міського транспорту, зазначається у повідомленні.

Експерти дали свої рекомендації для єдиного стандарту електронного квитка в містах та запропонували для міст, які не хочуть окремо самі запускати цілу систему, єдине хмарне рішення. Сенс концепції в тому, що малим і середнім містам може бути складно і дорого впроваджувати окремі системи е-квитка, тому можна створити одну систему і надати містам доступ до неї. А в «хмарі» вже кожне місто зможе встановлювати свої маршрути, тарифи, перевізників тощо.

При цьому, якщо у представників міст є бажання брати участь в пілотному проекті щодо створення безпечниї «хмарної» системи е-квитка, то Команда підтримки реформ Міністерства інфраструктури готова підтримати першопрохідців в оформленні спільної заявки на отримання міжнародної фінансової допомоги для реалізації цього проекту і його подальшої координації.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...