Врятувалися дивом: Пілоти турецького літака, який ледь не впав у море, назвали причини аварії

Після аварії пілоти повідомили групі слідчих, що правий двигун літака раптово збільшив швидкість, через що повітряне судно різко повернуло ліворуч і виїхало зі смуги.

Фото: dha.com.tr.Літак авіакомпанія Pegasus з’їхав зі злітної смуги в аеропорту Трабзона через раптове збільшення швидкості правого двигуна. Про це повідомляє турецьке агентство Dogan, передають Патріоти України.

Літак Boeing 737-800 авіакомпанії Pegasus зі 168 людьми на борту у суботу після приземлення з’їхав зі злітної смуги і застряг на схилі над Чорним морем. Всі пасажири та екіпаж були евакуйовані, і ніхто не постраждав.

Повідомляється, що після аварії пілоти повідомили групі слідчих, що правий двигун літака раптово збільшив швидкість, через що повітряне судно різко повернуло ліворуч і виїхало зі смуги.

Також повідомляється, що екіпаж перевірили на алкоголь та інші речовини, але всі тести були негативні. Зараз експерти вивчають інформацію "чорних скриньок" літака. В аеропорту Трабзона в понеділок ведуться роботи із буксирування літака зі схилу.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...