"Все пропало!": Російсько-американський політолог розповів про відчайдушне метання Путіна у спробах знайти підхід до Заходу

Поінтковський зауважив, що всі спроби Путіна налагодити контакти із Заходом "з серії відчайдушних спроб зупинити вбивчі персональні санкції".

Фото Сегодня.Російський політолог Андрій Піонтковський заявив, що президент Росії Володимир Путін відчайдушно намагається знайти підхід до Заходу, щоб зупинити вбивчі персональні санкції. Про це політолог повідомив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"Так, це демагогія Путіна, звернена до Заходу, щоб показати, що він миротворець. Це все з серії відчайдушних спроб зупинити вбивчі персональні санкції. "Ось, я миротворець". То він запропонував поговорити про миротворців ООН, ось зараз полонених змінює. Він метається і хоче здійснити те, що я рік тому назвав гібридної капітуляцією - зробити щось таке, що Захід прийняв би як відступ і зняв санкції, а російського населення можна було б продати як якусь перемогу. як він зараз продав війну в Сирії, в третій або четвертий раз "вивівши війська" звідти", - сказав Піонтковський.

На даний момент, Путін, за словами політолога, займається шантажем.

"Мовляв, я можу допомогти з врегулюванням корейської проблеми. Ми можемо допомогти Заходу захистити його від терористів. Ось домовтеся з нами, зізнайтеся, що пострадянський простір - це наша зона впливу, дозвольте нам робити все що завгодно з Україною, і тоді не буде у вас ядерних ударів Кім Чен Ина, не буде в вас терористів і так далі". Але ця гра вже не проходить, і Путін її програв", - підкреслив політолог.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна втратила вікно можливостей, щоб убезпечити себе від агресії РФ, - Портников

субота, 27 квітень 2024, 23:15

Журналіст Віталій Портников вважає, що Україна могла убезпечитися від агресії Росії в період 1991-2001 рр., проводячи політику євроатлантичної інтеграції, передають Патріоти України. "Історичний досвід Росії доводить, що російська влада може переформат...

Конфіскація російських активів: Міністр юстиції Малюська розповів про три ймовірні сценарії

субота, 27 квітень 2024, 23:00

Питання конфіскації російських активів буде вирішене на саміті G7 в середині червня. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «У середині червня в Італії відбудеться саміт на рівні лідерів...