"Вся Європа стоїть проти вас" - Британський журналіст жорстко розкритикував окупацію Криму Росією на КремльТБ (відео)

Він також назвав окупацію Росією Криму катастрофічною помилкою.

Фото: 60minut-online.ru.Британський журналіст Оуен Метьюз жорстко пройшовся по Росії в ефірі російського телебачення. Він виступив в ток-шоу на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Я не бачу ніяких причин, чому Росія не повинна належати до цивілізованого світу... Якщо Росія буде дотримуватися елементарних правил цивілізації, наприклад, не брати частині інших країн, тоді всі абсолютно готові знімати санкції завтра. Ви намагаєтеся покривати свої дії лавиною брехні, заперечуєте те, що ви зробили", - заявив Метьюс.

Він також назвав окупацію Росією Криму катастрофічною помилкою.

"Ви зробили катастрофічну стратегічну помилку, порушивши не тільки міжнародні закони, а й втративши Україну. Ви зробили так, що вся Європа стоїть проти вас", - продовжив журналіст.

"Дії мають наслідки, панове. Ви порушили грубо міжнародний закон і ви зараз розсьорбуєте. Росія, через це стала слабшою, менш шанованою, біднішою", - закінчив він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...