Вибачився і передав дитині цукерки: Під Києвом ветерани АТО провчили зухвалого водія маршрутки (фото, відео)

Близько 20 ветеранів АТО зібралися на кінцевій зупинці 716-ї маршрутки в Вишневому, щоб захистити сина і вдову загиблого побратима.

Фото: Facebook.Під Києвом провчили водія маршрутки, який відмовився везти сина загиблого в АТО. Про це повідомила волонтер Людмила Мартиненко на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Вона нагадала, що 11-річний хлопчик показав довідку водієві і сказав, що його батько загинув на війні.

"Близько 20 ветеранів АТО зібралися на кінцевій зупинці 716-ї маршрутки в Вишневому, щоб захистити сина і вдову загиблого побратима", - написала Людмила.

Волонтер уточнила, що Сергій Циганок загинув у бою під Дебальцевим 9 лютого 2015 року.Водій вибачився перед матір'ю і пообіцяв, що такого більше не станеться і передав дитині цукерки.

Тетяна Циганок прийняла вибачення і була дуже зворушена згуртованістю ветеранів.

За словами представника громадської ради при Київській обласній держадміністрації, цей інцидент ще буде розглядатися в адміністрації.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...