Вийде за амністією та візьметься за вибухівку: Поранений ветеран АТО прокоментував затримання агресивної прихильниці "руського міра" (відео)

Чоловік не вірить у серйозне покарання для сепаратистки.

Фото: "Обозреватель".Із рятувальниками, які з ломом пробивалися крізь забарикадовані двері, довелося затримувати в Дніпрі підозрювану в побитті ветерана АТО прихильницю "руського міра", котра більше року переховувалася від слідства в Росії та окупованому Криму. Появу правоохоронців у квартирі вона зустріла лайкою та звинуваченнями в полюванні на жінок, ідеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

45-річний Костянтин Кравченко, котрий постраждав у театрі від агресивної жінки, її затримання сприйняв стримано. "Я і до того мав поранення на війні. Те, що сталося зі мною в театрі, це таке мале", - пояснив командир взводу полку "Дніпро-1". Чоловік каже, що не вірить у серйозне покарання для сепаратистки. "Вона відсидить якийсь термін за ґратами чи піде під амністію, потім вийде і знову буде перешкоджати. В той раз вона пішла з молотком, в інший – москальські служби підсунуть їй гранату чи вибухівку", - вважає він.

Вона переховувалася від поліції понад рік. Конфлікт між бійцем та завсідницею сепаратистських мітингів виник під час антракту. Спочатку жінка ображала чоловіка у формі, а потім дістала молоток й зацідила йому у голову. Згодом тричі втікала від покарання.

Сама 45-річна Марина Меншикова в усьому винуватить військового, а себе називає "порядною російською жінкою". І хоч її сторінки в соцмережах рясніють світлинами з сепаратиських мітингів та демонстративною зневага до українських символів, а сайт “Миротворець” включив її в перелік тих, хто збирав гроші для бойовиків, жінка переконує, що стала невинною жертвою агресивного ветерана АТО. "Коли чоловік у камуфляжі тебе б’є – це страшно! Я такий жах пережила, ніякої жалості чи співчуття з його боку до мене не було", - твердить затримана.

У поліції кажуть, що цього разу жінка від покарання не втече, а також готуються змінити статтю обвинувачення на суворішу. "Це хуліганство, частина третя. Відповідно, з цієї статтею виходити до суду для обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Бо коли ми їй обрали міру запобіжного заходу "домашній арешт", вона одразу після засідання втекла", - наголосила речник ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...