"Виверження вулкану на Балі": Українець, який застряг на заблокованому острові, повідомив подробиці евакуації

За його словами, евакуйовані люди спокійні і забезпечені всім необхідним.

Фото: Xvatit.com.Всі міжнародні рейси з балийского міста Денпасар анульовані на невизначений час, обстановка на острові спокійна. Про це Корреспондент.net розповів українець Максим Карижський, передають Патріоти України.

"Усі міжнародні рейси з Денпасара анульовані на невизначений час. Насправді обстановка на острові спокійна. Ніяких хвилювань. Судячи з місцевим теленовин і розповідей очевидців, евакуація з прилеглих до вулкана районів пройшла швидко і спокійно, люди розміщені в спортивних аренах та інших відповідних місцях, і люди ці спокійні і забезпечені всім необхідним ", - розповів він.
За словами Карижського, в аеропорту немає ажіотажу.
"Швидше за все, основний масив пасажирів був освоєний в першу добу закриття аеропорту. Авіакомпанії відкрили багато стійок з обслуговування клієнтів. Чекати контакту з представником перевізника довелося лише 20 хвилин", - сказав він.
Українець розповів, що є два варіанти, як можна покинути острів.
"Або чекати відкриття аеропорту і перебронювати квиток на найближчу можливу дату, або відправлятися автобусом з однією пересадкою і з одною поромною переправою до Джакарти, перебронювати квиток там і чекати найближчого можливого вильоту. Другий варіант - це реально дві доби в дорозі до Києва. Перший варіант - невідомо, скільки часу. перебронювання авіаквитків безкоштовна. Решта - за гроші клієнта. Автобуси подані до аеропорту і відправляються в міру наповнення. Строго кажучи, виверження - це форс-мажор, і авіакомпанія за нього відповідальність не несе ", - сказав Карижський.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...