"Идут поезда, и эти дикари на них прыгают": В одіозного депутата Держдуми РФ істерика через рішення України не пускати російські ешелони

Мілонова понесло і він заявив, що "ни один здравомыслящий человек через Украину ничего не повезет".

Фото: КП.Член комітету визнаної в Україні нелегітимною Державної Думи Росії з міжнародних справ Віталій Мілонов назвав Україну "гопницький кварталом" через схвалення міністром інфраструктури Володимиром Омеляном рішення пускати російські потяги в обхід країни, повідомляють Патріоти України з посиланням на ФАН.

"Идут поезда, и эти дикари на них прыгают. К сожалению, существуют гопнические районы, которые приличные люди обходят стороной, потому что не хотят связываться. И Украина как раз является таким большим гопническим кварталом, ходить через который нет никакого смысла. Лучше обойти его стороной, потому что там не действуют нормы закона и понятия морали", — заявив одіозний Мілонов.

Більш того, він дозволив собі цинічно висловитися про незалежність української держави. Скандальний російський політик переконаний, що вона обмежується демонстрацією прапорів і сувенірів укупі з розгулом абсолютної анархії.

"Ни один здравомыслящий человек через Украину ничего не повезет. "Умный в гору не пойдет, умный гору обойдет", — підсумував він.

Російські залізні дороги з 11 грудня 2017 року повністю перевели пасажирські потяги далекого прямування на новий залізничний обхід України.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...