"Изначально нас отвлекало, что мужчина пожилой": Аброськін розповів про те, як поліція вийшла на слід вбивці Ноздровської

Правоохоронців збило зі сліду вбивці те, що підозрюваний є чоловіком немолодим, але згодом вони з'ясували, що Россошанський є фізично розвиненою людиною, здатною вчинити подібний злочин.

Фото: Україна Молода.Підозрюваний у вбивстві юриста Ірини Ноздровської Юрій Россошанський є літньою, але розвиненою людиною, тому фізично він міг скоїти злочин. Про це на брифінгу 10 січня заявив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

"Близькі родичі (подружжя Россошанських. – ред.) спершу пояснили, що 29 грудня рано лягли спати, приблизно о 21.00. Водночас, коли ми мали доступ і отримали всі технічні можливості, ми побачили, що до 27 числа графік розмов між членами сім'ї був до п'яти з'єднань на день, але 27 числа, у день підтвердження вироку їхньому синові, ми побачили стрибок, як у батька, так і в матері. Така сама ситуація і 29-го в день убивства... У матері з'єднання з 18.00 до першої години ночі. Також ми побачили, що нашого підозрюваного немає, коли потерпіла з'являється в населеному пункті в селі Демидів. Немає його більше ніж дві години. І потім ми порівнюємо свідчення, що лягли спати. Лежачи на одному ліжку, один другого набирає?" – сказав Аброськін. За його словами, трафік телефонних розмов між Россошанськими наштовхнув правоохоронців на думку, що початкові свідчення подружжя неправдиві.

"Спочатку нас відволікало, що так, чоловік немолодий, 1954 року народження, і як же так, він не міг.... Але він фізично розвинена людина. Це особисто я вже в такому віці, зізнаюся, буду нікчемним, оскільки починається день із п'ятої ранку і триває до глибокої ночі. А цей громадянин, напевно, сильніший за мене. Він визнав свою провину від початку, коли його вже було затримано під тими доказами, які йому висунули. Я думаю, він не до кінця усвідомлював, що скоїв. І вже в розмові з ним я зрозумів, що він уже ніколи не покається", – додав Аброськін.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...