"За яких обставин можливий відхід РФ з Донбасу?": Блогер жорстко відреагував на слова влади

Мирослав Гай застеріг, що подібна інформація може переконати українську владу в непотрібності реформ армії і оперативним втручанням з катастрофою провалу контракту.

Фото: РБК-Україна."Сьогодні, прочитав прогноз, від заступника міністра одного", - пише у своєму блозі на "Обозреватель" Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Каже, є інфа з різних джерел, що РФ виведе війська з Донбасу в березні-квітні 2018.
Зуб дає.
Санкції проти РФ США і Європа ввели за Крим. І знімуть їх тільки після повернення Криму.
Це закон.
Що ж дасть Росії повернення Донбасу після виборів президента РФ?
Показати як вони зрадили всіх, кого обманули? Дати можливість нам зайти і заарештувати убивць і військових злочинців з тих, хто не встигне втекти, і почати масштабне розслідування століття?
Навряд чи.
Тоді в якій ситуації таке було б можливо - відхід РФ з Донбасу?
1. Революція в РФ.
2. Переворот в РФ.
3. Введення на окуповані території іншої сили: української армії, контингенту ООН, інопланетян.
4. Досягнення Путіним своїх цілей в Україні іншими, не військовими, методамі.Все може бути.
Але боюся, що надання нам зброї, полякам комплексів Петріот, закриттям найближчим часом в РФ іноземних ЗМІ та соцмереж (закон вже прийнятий в 3 читанні), розміщенням біля кордонів нових танкових бригад США і т.д. і т.д. - це все явно не сприяє деескалації, що б не говорили один одному міністри країн учасниць.
Але будемо дивитися. Головне, щоб подібні інсайди не переконали наших в непотрібності реформ армії і оперативним втручанням з катастрофою провалу контракту.
А так, звичайно, сподіваємося, молимося, віримо і чекаємо (сарказм)".
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...