"За одного битого, двох небитих дають": Як український боксер програв чемпіонський бій росіянину (відео)

Ковальов активно розпочав поєдинок і вже у першому раунді двічі відправив суперника у нокдаун. Шабранського від поразки врятував лише гонг.

Фото: xsport.ua.Російський боксер Сергій Ковальов переміг технічним нокаутом українця В’ячеслава Шабранського у бою з титул чемпіона світу WBO. Сьогодні у Нью-Йорку відбувся бій за вакантний титул чемпіона світу у напівважкій вазі (до 79,4 кг) за версією WBO (Всесвітньої боксерської організації) між українцем В’ячеславом Шабранським та росіянином Сергієм Ковальовим, передають Патріоти України з посиланням на "Еспресо".

Ковальов активно розпочав поєдинок і вже у першому раунді двічі відправив суперника у нокдаун. Шабранського від поразки врятував лише гонг.

Побиття продовжилося у другому раунді, у якому Ковальов знову вклав українці на підлогу. Шабранський підвівся, але коли Ковальов пішов на добивання рефері зупинив поєдинок та зафіксував перемогу росіянина технічним нокаутом.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...