За порадою бойфренда намагалася спустити дитину в унітаз: У Росії молоді батьки шокували нелюдським вчинком

Мати хлопця не дала горе-батькам здійснити жахливий вчинок та викликала поліцію і швидку допомогу.

Фото: НТВ.Російська поліція проводить перевірку можливого заподіяння ушкоджень новонародженому після повідомлень про те, що школярка у Троїцьку на півдні Челябінської області народила в туалеті і за порадою бойфренда намагалася спустити дитину в унітаз, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

15-річна школярка народила в туалеті в гуртожитку Троїцька і, за порадою батька дитини (18-річного молодого чоловіка, у якого перебувала в гостях), намагалася разом з ним спустити новонародженого в унітаз. На крики вибігла мати хлопця, яка не дала їм цього зробити, викликала поліцію і швидку допомогу.

"У відділі поліції міста Троїцьк проводиться перевірка за повідомленнями ЗМІ про те, що трапилося у місцевому гуртожитку. За попередніми даними, інцидент стався 5 грудня, всі обставини встановлюються. Перевірка ведеться за фактом можливого заподіяння ушкоджень новонародженому", - розповів співрозмовник агентства.

Наразі дівчина знаходиться у пологовому будинку Троїцька. Новонароджена, яка народилась з вагою 2,9 кілограма, знаходиться у челябінській дитячій обласній лікарні, у дитини діагностовано переохолодження. У Міністерстві охорони здоров'я області додали, що дівчина не перебувала на обліку у лікаря у зв'язку з вагітністю.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...