"Забій мозку третього ступеня, розламані кістки і область грудей": У Дніпрі балкон рухнув разом з чоловіком (фото)

Через отримані травми потерпілий назавжди залишиться інвалідом.

Фото: Inpress.ua.У Дніпрі на вулиці Маршала Малиновського з квартири на 6 поверсі балкон обвалився разом із 27-річним чоловіком. Трагедія трапилася вночі, коли чоловік вийшов покурити, повідомляють Патріоти України з посиланням на "34 канал".

З численними травмами чоловіка доправили до лікарні Мечникова. Медики кажуть що стан в потерпілого вкрай важкий, тож прогнозів поки не дають.

За словами головного лікаря обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергія Риженка, в нього забій мозку третього ступеня, повністю розбите лице, розламані кістки і область грудей. Через це він назавжди залишиться інвалідом.

Сусіди подробиць нічного інциденту не знають, проте кажуть, що балкони тут обвалюються не вперше. Але комунальники нічого не роблять.

У комунальному підприємстві, що опікується будинком, кажуть, балкон обвалився з вини власника квартири. При заміні вікон робітники викинули одне з кріплень балкону.

У поліції кримінального провадження поки не відкривали, бо не можуть опитати постраждалого, а свідків немає. Правоохоронці збирають інформацію, аби з'ясувати, був це нещасний випадок чи крімінальний злочин.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...