Заборонена до в'їзду в Україну "хохлушка" вирядилася російським "чортом" (відео)

мМаскарад знадобився для того, щоб догодити кремлівським ЗМІ та взяти участь у програмі пропагандистського Першого каналу.

Фото: INTV.ua.Російська співачка українського походження Наташа Корольова вирішила переодягнутися в російського репера, який є кращим другом президента РФ Володимира Путіна і лідера Чечні Рамзана Кадирова, передають Патріоти України.

Уточнимо, що маскарад знадобився для участі в програмі пропагандистського Першого каналу, а відповідне відео в мережі опублікувала сама співачка.
«Ось чого я від себе не очікувала, так це перевтілитися в Тіматі. Але на цю авантюру мене підбив чоловік», - підписала його Королева.
У той же час користувачі мережі уточнили, що в гримі співачка більше нагадувала їм іншого російського виконавця.
«На Стаса Михайлова більше схожа, а точніше на Михайла Стасова», «Я думала це Кіркоров», «чесно-це Кіркоров з фото Тіматі в руках», «Як же на Кіркорова схожий образ», - пишуть вони.

Сама ж Наталя Корольова давно і радісно на московський манер самоназивається "хохлушкою".


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає, - Голобуцький

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:00

"В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає: днями СБУ благополучно підірвала дві нафтобази в Смоленщині", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмер...

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...