"Загадкова смерть затриманого": На Харківщині чоловік помер у відділі поліції за нез'ясованих обставин

Під час огляду тіла видимих недавніх тілесних ушкоджень виявлено не було.

Фото: Портал Акцент.У Харківській області у відділі поліції помер 34-річний чоловік. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області, передають Патріоти України.

"Труп чоловіка виявили вчора, 12 листопада, о 8:00 в коридорі на другому поверсі адміністративної будівлі Харківського відділу поліції в місті Мерефа", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, 34-річного чоловіка від 2016 року розшукували за підозрою у скоєнні крадіжки. Минулої суботи, 11 листопада, близько 19:30 його привезли до відділу поліції. Пізно ввечері, близько 22-ї години він поскаржився на погане самопочуття, його оглянули медики швидкої допомоги, проте від госпіталізації чоловік відмовився.

"Наступного дня працівники Харківського відділу поліції виявили померлого в коридорі на другому поверсі адміністративної будівлі", - додали у прокуратурі.

За даними відомства, під час огляду тіла видимих недавніх тілесних ушкоджень виявлено не було. Наразі тіло направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи, відомості про подію внесені до ЄРДР за фактом раптової смерті.

Водночас прокуратура розпочала провадження за статтею про перевищення влади або службових повноважень.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...