"Заявив, що є цілителем, і хотів би зробити масаж": Відома актриса розповіла, як її домагався друг Путіна

Джуліанна Маргуліс також заявила, що Сігал погрожував їй пістолетом.

Фото: zerkalo.az.Голлівудська актриса Джуліанна Маргуліс розповіла, як стала жертвою домагань з боку актора Стівена Сігала. За її словами, інцидент стався на початку її акторської кар’єри. Сігал запросив Джуліанну в свій номер пізно ввечері і чекав її там один. За її словами, актор був озброєний. Він заявив, що є цілителем, і хотів би зробити їй масаж, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

“Коли я приїхала, мене попросили піднятися до нього в номер. І він показав мені пістолет, я ніколи не бачила пістолета в реальному житті. Мене ніхто не згвалтував, не образив, я не пам’ятаю, як я вибігла з того номера. Всі ці історії починаються однаково – з прохання зробити масаж”, – стверджує Маргуліс.

Нагадаємо, рік тому президент Росії Володимир Путін підписав указ про прийняття до громадянства Росії громадянина США, відомого кіноактора і спортсмена Стівена Сігала.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...