"Закручувати гайки" по-новому: Екс-слідчий ГПУ розповів, проти кого Луценко наказував "шити справи" (відео)

Генпрокурор хотів бачити справи по суддям Державної судової адміністрації за фактом незаконного втручання в цю систему.

Фото: Цензору.НЕТ.Генеральний прокурор Юрій Луценко хотів, щоб працівники його департаменту активізували справи проти Ахметова, а також Державної судової адміністрації України. Про це в ефірі програми на телеканалі ZIK заявив екс-слідчий ГПУ Дмитро Сус, передають Патріоти України.

«Крім проваджень по Ахметову, Луценко хотів бачити справи по суддям ДСА за фактом незаконного втручання в цю систему. Для того, щоб мати змогу абсолютно до будь-якого працівника цієї структури, ланки кожного суду зайти в гості», – розповів Сус.

Він зазначив, що виконання вказівки Юрія Луценка стосовно ДСА подарувала б ГПУ можливість мати абсолютний вплив на судову систему України.

«З моєї точки зору, ми б мали вплив на судову систему. Я не стверджую, що тоді суді виконували би всі прохання Генеральної прокуратури. Проте було б достатньо згадки про наявність справи ДСА у нас для того, щоб сколихнути неспокій. Ймовірно, тоді суддя по-іншому дивився на реальність і розглядав ту чи іншу справу», – додає екс-слідчий ГПУ.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...