Закрився у кабіні назавжди: На Дніпропетровщині водій покінчив з собою після зупинки патрульними

У Кривому Розі патрульні складали постанову про адміністративне правопорушення на водія, який порушив ПДР, а в цей час чоловік наклав на себе руки.

Фото: Радіо Свобода.У понеділок, 22 січня, в Кривому Розі патрульні поліцейські зупинили водія за порушення правил дорожнього руху, і поки вони складали на нього постанову про адміністративне правопорушення, чоловік наклав на себе руки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба патрульної поліції міста, передають Патріоти України.

Відзначається, що поліцейські зупинили вантажний транспортний засіб DAF, водій якого порушив вимоги дорожнього знаку 3.21 "В'їзд заборонено".
"Під час перевірки документів, було встановлено, що водій позбавлений права керування транспортним засобом за вчинення правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 130 КУпАП. З огляду на вище викладене, у патрульних виникла підозра, що посвідчення на право керування транспортним засобом, яке було пред'явлено водієм, є несправжнім і має ознаки підробки, в зв'язку з чим на місце була викликана СОГ Криворізького ОП", - сказано в повідомленні.
Так, під час перевірки водій помітно нервував. Правоохоронці вирушили до патрульного автомобілю для складання постанови про адміністративне правопорушення. В цей час водій замкнувся в кабіні вантажівки.
"Згодом поліцейські підійшли до вантажівки, щоб ознайомити водія з адміністративними матеріалами, і виявили, що останній закрився. Заглянувши в салон, було помічено, що у водія відсутні ознаки життя, а навколо шиї обмотаний ремінь. Негайно було прийнято рішення викликати карету швидкої допомоги і вжити заходів, щоб проникнути в середину вантажного автомобіля, розбивши праве бокове скло, але врятувати водія вже не представлялося можливим. По прибуттю на місце події швидка констатувала смерть", - заявили в поліції.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...