Замах на Окуєву та Осмаєва здійснювали люди, які мають спеціальну підготовку: Прокурор прокоментував обставини трагедії

Точна кількість здійснених пострілів буде відома після експертизи, але їх було більше 15.

Фото: 112.ua.Прокурор Київської області Дмитро Чібісов, який займається справою вбивства Аміни Окуєвої заявив, що замах здійснювали люди, які мають великий досвід і спеціальну підготовку. Про це він заявив в ефірі телеканалу "112", передають Патріоти України.

За його словами, замах на Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва був підготовлений дуже фахово, його здійснювали люди, які мали спеціальну підготовку і великий досвід.

Також Чібісов додав, що слідство уже опрацювало територію, свідків, камери спостереження, відпрацьовані гільзи та інші речові докази.

"Поки ще тривають експертизи, але вже точно можна сказали, що в Окуєву влучило 5 куль в різні частини тіла. Та, яка влучила в голову - виявилася смертельною", - сказав прокурор.

Також він додав, що точна кількість здійснених пострілів буде відома після експертизи відпрацьованих гільз, але запевнив, що їх було більше 15.

Крім того прокурор повідомив, що правоохоронці вже визначили, яким шляхом відступали нападники, триває план перехват, до якого задіяні "різні підрозділи і сили".

Відносно самопочуття Осмаєва, Чібісов зазначив, що його життю нічого не загрожує.

"Він також був поранений. Лікарі його прооперували. Зараз його життю нічого не загрожує", - сказав прокурор.

Чібісов додав, що його посилено охороняють і якщо в подальшому він не буде відмовлятися від охорони, подібних нападів не буде.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...