"Запустили першого космонавта, а тепер не можемо обслужити літак", - Латиніна про технологічне зубожіння РФ

Журналістка вважає, що історія з літаками є показовою, оскільки демонструє ставлення еліт РФ до держави.

Фото: YouTube.50 років тому Радянський Союз запустив в космос першого космонавта, а у сучасної Росії є великі проблеми з авіапромом. Про це в ефірі на "Ехо Москви" заявила російська журналістка Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

За її словами, багато представників російський еліти реєструють свої літаки на острові Мен (окрема держава, розташована між Північною Ірландією і Шотландією) заради повернення ПДВ.

"Хлопці, але перше питання: ви керуєте Росією. Ну, пробийте ті ж самі умови для Росії і зареєструйте їх в Росії. Так? Тому що виходить, що систему "Платон" можуть пробити Ротенберги, а систему нормальну реєстрації літаків в Росії, ПДВ для літаків - ні. Так? " - уточнила Латиніна.

Вона підкреслила, що європейську реєстрацію літаки російської еліти отримують і з тієї причини, що в Росії немає бази для підтримки їх в нормальному стані.

"Літаки - це робочі місця, це, до речі, кваліфіковані робочі місця. Давайте скасуємо ПДВ, імпортуємо обладнання, фахівців навчимо, так? Всім буде добре. Ні, "Платон" є, літаків немає", - сказала журналістка.

Латиніна вважає, що історія з літаками є показовою, оскільки демонструє ставлення еліт РФ до держави.

"Ось, вони відгородилися стінами палаців, і їм, насправді, все одно, вони не знають, що відбувається за стінами цих палаців і не хочуть знати. Вони називають себе патріотами, але їх справи доводять набагато більше, ніж їхні заяви. Так?", - підсумувала вона.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: