"Завдав безліч ударів по голові і пішов пити пиво": 14-річний юнак цинічно прикінчив свого компаньйона (фото)

Дніпровський хлопець не захотів ділитися прибутком.

Фото: Надзвичайні новини.Увечері 11 листопада в Дніпрі підліток на смерть забив чоловіка, який відмовився ділитися прибутком з хлопцем. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

Так, на громадській зупинці по вул. Академіка Белелюбського вранці перехожі виявили тіло чоловіка з травмами голови. Правоохоронці встановили, що до нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть, може бути причетний неповнолітній житель одного з райцентрів області. В протягом 10 годин зловмисника доставили у відділення поліції і затримали в порядку ст. 208 КПК.
З'ясувалося, що потерпілий з хлопцем зібрали і здали металобрухт, а коли прийшов час ділити прибуток, дорослий відмовився віддати дитині його частина прибутку. Під час сварки 14-річний хлопець завдав чоловікові безліч ударів по голові і пішов пити пиво.
Встановлено, що хлопець 2 роки тому вже потрапляв в поле роботи поліції - тоді батьки повідомили, що їхній син залишив будинок. Хлопця розшукали і повернули додому.
Зараз хлопцю загрожує покарання за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...