"Збройне пограбування банку та захоплення заручників": У Білорусі "розгулявся" росіянин (фото, відео)

Буйного москвича довелось вгамовувати ОМОНу.

Фото: НН.20 листопада в білоруському Могильові житель Москви влаштував збройне пограбування банку, захопивши заручників, повідомляють Патріоти України з посиланням на білоруське видання "Наша Ніва".

Протягом години він тримав в заручниках касирів і клієнтів банку, після чого почав вимагати машину зі зброєю. Потім він зажадав щоб йому дозволили виїхати.

"Я хочу, щоб мені дозволили покинути будівлю і виїхати, тоді ніхто не постраждає. Банку все одно, він застрахований", - повідомив він поліції.

Злочинцеві дозволили покинути банк на машині з заручником (підставним заручником був полковник МВС).

Коли машина з злочинцем і заручником виїхала за місто, його атакував загін ОМОНу. У перестрілці, грабіжника було поранено і затримано. Силовики і заручники не постраждали.

З'ясувалося, що грабіжник виніс з банку не таку вже велику суму. При ньому знайшли рюкзак з грошима: там було більше 7 тисяч білоруських рублів і 150 доларів (у перерахунку близько 100 тисяч гривень).

Пізніше, стало відомо, що нападнику - 28 років. Він громадянин Росії, в Могильов приїхав до матері. Стосовно грабіжника буде порушено кримінальну справу за захоплення заручників. Покарання - до 12 років позбавлення волі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...