Майдан дихає в потилицю "Молодим республікам": Розлючені "донбасяни" вже б'ють окупаційну "поліцію" (фото)

Сепаратистського "правоохоронця" підстерегли у під'їзді, коли той повертався додому.

Фото: МВД ЛНР.В одній зі спільнот в соцмережі повідомляють, що вчора ввечері, в окупованому Алчевську, невідомі напали на «поліцейського» «ЛНР», передають Патріоти України.

Повідомляється, що співробітник «Алчевського МВВС МВС ЛНР» Андрій Скиба повертався додому і на нього напали в під'їзді, збили з ніг і почали лупцювати. «Рятуючись» від нападника, Скиба дістав табельну, і вистрілив в нападника, при цьому другий нападник втік.

«Поліцейський» поранив Новосельцева Петра Андрійовича, 1992 р н., який з пораненням шиї був госпіталізований, а другий нападник - Бойко Михайло Миколайович, 1989 року народження., з місця пригоди зник. Офіційних даних по події поки немає.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...