Збираються після комендантської години та співають українські пісні: Російські журналісти показали підпільне життя окупованого Донецька (фото, відео)

Користувачі соцмереж переймаються долею молодих патріотів, до яких можуть "постукати" після такого сюжету у ЗМІ.

Фото: Главком.В окупованому Донецьку молодь, яка залишилася жити в місті, вважає своєю батьківщиною Україну і мріє виїхати за кордон у пошуках кращого життя. Про це повідомляє телеканал "Дождь", журналісти якого побували в одному з барів у центрі Донецька, передають Патріоти України.

Молоді люди збираються у закладах після настання комендантської години, співають українські пісні і не підтримують терористів, які захопили владу.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.