Жахлива ДТП у Росії: У Москві автобус заїхав до підземного переходу - є загиблі (фото, відео)

Внаслідок аварії п'ятеро людей загинули, ще п'ятнадцять постраждали - троє знаходяться в лікарні.

Фото: Twiiter.У Москві на Можайському шосе автобус протаранив натовп людей і в'їхав в підземний перехід на станції метро "Слов'янський бульвар", повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

П'ятеро людей загинули, ще п'ятнадцять постраждали - троє знаходяться в лікарні. Водія затримали і доставили у відділ поліції для з'ясування обставин.
За словами співрозмовника агентства, розглядаються дві версії: автобус могла "підрізати" інша машина або у нього відмовили гальма. Він додав, що версія теракту не розглядається. У поліції також зазначили, що автобус міг бути несправний або водій не впорався з керуванням.
Автобус належить підмосковному перевізнику "Мострансавто".
На місце аварії прибув мер столиці Сергій Собянін. Він висловив співчуття рідним і близьким загиблих. Також Собянін доручив перевірити весь автобусний парк.
На місці працюють співробітники поліції і медики, туди вилетіли три вертольоти BK-117 Московського авіаційного центру. У ліквідації наслідків аварії беруть участь більше п'ятдесяти чоловік і 17 одиниць техніки.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...