Жахлива ДТП на Житомирщині: Загинули 2 людини

Рятувальникам довелося деблокувати постраждалих водіїв і двох загиблих пасажирів з понівечених в результаті ДТП автомобілів.

Фото: Еспресо ТВ.У Бердичівському районі Житомирської області сталося лобове зіткнення автомобілів Renault Logan та Toyota Corolla. Внаслідок аварії загинули 2 людей, повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС, передають Патріоти України.

Рятувальникам довелося деблокувати постраждалих водіїв і двох загиблих пасажирів з понівечених в результаті ДТП автомобілів.

"Сталося лобове зіткнення автомобілів Renault Logan та Toyota Corolla. Від удару двоє пасажирів і водій Renault виявилися затиснутими конструкціями. За допомогою бензорізу та шанцевого інструменту фахівці Служби порятунку деблокували спочатку водія, а потім 2-х пасажирів. З'ясувалося, що пасажири, на жаль, загинули на місці події ", - йдеться в повідомленні.

У Toyota знаходилося 3-и людини. До прибуття співробітників ГСЧС 2-ом пасажирам, які отримали незначні травми, допомогли вибратися з машини очевидці події, а водія, якому затиснуло ноги, допомогли рятувальники.

Постраждалих госпіталізували до Бердичівської центральної районної лікарні з різними ступенями тяжкості.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...