​"Жахи серед нас: смертоносний Київ": На Русанівськму мосту знайшли підвішений труп (фото)

Тіло загиблого забрали, але клейонку, якою він був накритий залишили і тепер її носить вітром по берегу.

Фото: Kievtown.net."Жахи серед нас: смертоносний Київ. На мосту через Русанівську протоку виявили труп невідомого чоловіка. Поліція встановлює обставини смерті і особистість померлого", - написав на своїй сторінці в Фейсбук Влад Антонов, передають Патріоти України.

Також він пише, що через пару годин чоловіка зняли з петлі і ще годину він лежав на березі. О 9:45 труп відвезли, але клейонку, якою він був накритий залишили. Її тепер носить вітром по берегу. Тіло загиблого знайшли вранці в п'ятницю, 24 листопада.
У прес-службі поліції Києва повідомили, що на місце події приїжджали патрульні і слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції. Зараз встановлюються обставини смерті і особистість померлого.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...