"Жінка III-го тисячоліття - це тюнінгова дружина генпрокурора у вечірній сукні": Відомі журналісти висміяли переможницю премії (фото)

Крім Ірини Луценко «жінкою третього тисячоліття» стала і дружина президента Марина Порошенко.

Фото: iPress.ua.Відомі українські журналісти відреагували на рішення назвати «жінкою третього тисячоліття» Ірину Луценко, яка стала переможцем в категорії “Рейтинг” (Всеукраїнської премії “Жінка III тисячоліття”) за захист прав і рівних можливостей чоловіків і жінок, відстоювання справедливості і прав людини в усіх сферах життя, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Крім Ірини Луценко «жінкою третього тисячоліття» стала і дружина президента Марина Порошенко.

«А я, дурень, думав, що жінки III-го тисячоліття в Україні – це жінки-солдати, які захищають Батьківщину на фронті, або волонтери, які віддають все для його забезпечення, або лікарі та медсестри АТО, які під вогнем рятують поранених бійців , або матері, ховають своїх загиблих на війні синів », – коментує український телеведучий і блогер Сергій Іванов.

“Я помилявся. Виявляється, що жінка III-го тисячоліття – це тюнінгова дружина генпрокурора у вечірній сукні. Все дуже просто. Ні, наша, вибачте, еліта ніколи не змінить своєї звички збирати блискучі іграшки, щиро вважаючи, що вона їх заслуговує », – додав він.

«Ірина Луценко стала переможцем Всеукраїнської премії” Жінка III тисячоліття “. Тепер її ім’я назавжди вписане золотими літерами в почесний список, в якому вже фігурують директор ПАТ «Луганський м’ясокомбінат» Тетяна Молчанова, радник Януковича Ганна Герман та інші видатні особистості. Куди посилати вітальну телеграму? », – жартує журналіст В’ячеслав Чечіло.

«Ірина Луценко стала переможниця Всеукраїнської премії ” Жінка III тисячоліття “.

Ну, для цього хоч освіти не потрібно … Ніякого. Тільки бабки », – погоджується журналіст Олександр Дубінський.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...