Жорстока розправа на Донеччині: Товариші по чарці забили до смерті чоловіка

Злочин міг залишитися безкарним, проте, один з підозрюваних покінчив життя самогубством і залишив передсмертну записку з іменами учасників злочину і місцезнаходженням убитого.

Фото: Антикор.У Донецькій області сталося жорстоке вбивство. Як стало відомо, в Краматорську Донецької області троє чоловіків забили до смерті свого товариша, передають Патріоти України.

Інцидент стався в жовтні під час розпиття спиртних напоїв. Чоловіка почали бити руками і ногами, а коли потерпілий впав на підлогу, продовжили його бити. Один з “друзів” навіть стрибав по тулубу і шиї жертви, повідомили поліцейські.

Потім, вони вирішили закопати труп у дворі, щоб приховати сліди злочину.

Примітно, що злочин міг б залишитися безкарним, проте, один з підозрюваних, 26-річний чоловік, покінчив життя самогубством і залишив передсмертну записку з іменами учасників злочину і місцезнаходженням убитого.

Відносно двох чоловіків було відкрито кримінальне провадження згідно п. 12 ч. 2 ст. 115 “Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб” ККУ.

Обвинуваченим загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...

Увели з-під носу у Росії: Україна може отримати десятки МіГів та СУшок, продані з арсеналів Казахстану. Військовий експерт розповів, як це допоможе авіації ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 0:55

Повітряні сили України можуть отримати 81 радянський літак, серед яких Су-24, МіГ-23, МіГ-27 та МіГ-29. Вся ця техніка була виставлена на продаж Казахстаном восени 2023 року та придбана одним покупцем. Щоправда, є один нюанс – усі вони небоєздатні, але...