Стали відомі імена бійців 128-ї Закарпатської бригади, які вчора загинули на Донбасі

20 грудня на Закарпатті оголосили Днем жалоби за загиблими воїнами.

Фото: promin.cv.ua.17 грудня у зоні АТО неподалік Зайцева в Донецькій області загинули 3 військовослужбовців 128-ї Закарпатської бригади, передають Патріоти України з посиланням на Газета.Юа.

34-річний Тимофій Геніш родом із Рахова Закарпатської області. 37-річний Андрій Сіпавка - з Ужгорода. У нього залишилася дружина і 2 дітей. Ще один боєць родом з Чернігівщини.
20 грудня на Закарпатті оголосили Днем жалоби за загиблими воїнами.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​Генштаб показав удари ЗСУ по російських військових базах в окупованому Криму (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 21:19

Генштаб оприлюднює кадрі ударів ЗСУ по російських військових базах в окупованому Криму, передають Патріоти України.«У ніч з 16 на 17 квітня Сили оборони України завдали ракетного удару та уразили визначені російські воєнні цілі на території тимчасово о...

Військові називають це "комбінований вогневий вплив": Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів

четвер, 18 квітень 2024, 21:05

"Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів. Приклад того, що військові називають «комбінований вогневий вплив». DeepState: "Фактично fpv-дрони зупиняють штурмові дії, які готувалися на приватну забудову. Частина ворожої розвідки зайняла будин...