"Жители Крыма неполноценны", - кандидатка у президенти Росії зробила шокуючу заяву

За словами Собчак, Крим буде убожіти, а люди будуть жити там погано, через що Росія буде витрачати все більше бюджетних грошей на Крим.

Фото: Twitter.Кандидат на пост президента РФ Ксенія Собчак заявила, що жителі Криму є неповноцінними відносно світу. Про це російська журналістка розповіла в інтерв'ю виданню "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

"Ми ж самі говоримо, що Крим - частина Росії. Але чому на території Криму, за який ви так боретеся, немає жодного відділення Ощадбанку? Чому ці люди не можуть виїжджати за кордон? Чому в Криму не проводиться жоден матч Чемпіонату світу з футболу? Тому що туди ніхто не приїде. Тому що Ощадбанк оштрафують. Тому що будь-яка міжнародна компанія потрапить під санкції", - розповіла Собчак. За її словами, через це Крим буде ставати все біднішим.

"Це означає, що цей регіон буде убожіти, що люди будуть жити там погано, що ми будемо витрачати все більше бюджетних грошей на Крим. Я не хочу російським людям такого життя. Я хочу, щоб вони були частиною великої країни й повноцінними жителями", - сказала вона. "Зараз жителі Криму неповноцінні відносно світу. Я проти цього", - додала Собчак.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...