Жити по-новому: У центрі Києва з'явиться Roshen Plaza, порошенківці поділилися грандіозними планами

Президент і міноритарний акціонер корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський розповів, що найбільша кондитерська фабрика Києва – Рошен, яка раніше мати ім'я Карла Маркса, перетвориться в Roshen Plaza.

Фото: Слово і Діло.Найбільша кондитерська фабрика Києва – Рошен, яка раніше мати ім'я Карла Маркса, перетвориться в Roshen Plaza. Про це в інтерв'ю НВ розповів президент і міноритарний акціонер корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський, передають Патріоти України.

"Вона потихеньку перетворюється на пам'ятник. У цьому році ми переїжджаємо в заводську будівлю, там буде офіс нашої компанії. Крім цього, ми хочемо дати цій фабриці нове життя. Умовна назва – Рошен Плаза", – сказав він.

За його словами, територія фабрики повинна перетворитися в суспільний простір. Наприклад, в наступному році там хочуть відкрити безкоштовний каток. Через рік у цій будівлі відкриється магазин з постійно діючою маленькою лінією, щоб кожен бажаючий міг прийти і побачити, як роблять шоколад.

"Крім цього, ми хочемо створити там щось на зразок технічного музею або fab lab – невелику фабричну майстерню, де можна виготовляти якісь деталі на верстатах", – зазначив Москалевський.

Однак, поки корпорація ще знаходиться в пошуку концепції.

Глава Roshen також зазначив, що в центрі міста займатися виробництвом безглуздо, оскільки туди складно приїхати і складно виїхати.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...