Живе "м'ясо" до Росії на повертають: Стало відомо, куди Кремль відправляє найманців з Сирії та Донбасу

Ветерани кампаній і керівник ПВК повідомляють, що російська влада офіційно не визнає участь у збройних конфліктах за кордоном співробітників приватних військових компаній, так як за російським законодавством це підпадає під статтю «найманство».

Фото: MillitaryArms.ru.Найманці російських приватних військових компаній, які брали участь в боях на сході України і в Сирії, зараз беруть участь і в збройному конфлікті в Судані на стороні уряду Омара Башира, передають Патріоти України з посиланням на "ДонПрес".

Ветераны кампаний и руководитель ЧВК сообщают, что российские власти официально не признают участие в вооруженных конфликтах за рубежом сотрудников частных военных компаний, так как по российскому законодательству это подпадает под статью «наемничество». При этом в Украине и Сирии присутствие россиян неоднократно фиксировалось.

Один из ветеранов сражений на востоке Украины и в Сирии на условиях анонимности сообщил: «Я слышал, что люди туда поехали и уже даже вернулись с тяжелой формой малярии. У нас интересы там есть, но мы там не воюем и не участвуем. Там вялотекущий пограничный конфликт».

Руководитель частной военной компании «РСБ-Групп» Олег Криницын отметил, что его сотрудники в Судан не поехали и «находятся на местах своей дислокации».

Экс-«министр обороны» «ДНР» Игорь Стрелков (Гиркин) сообщает: «Все больше подтверждений того, что „следующая остановка“ в заморских приключениях намечается на Судан. Типа, в Сирии „скоро победа“, а „зарабатывать международный терроризм“ где-то обязательно надо».

В то же время, экс- командир батальона «Восток» Александр Ходаковский на вопрос BBC, слышал ли он об отправке добровольцев из России в Судан, ответил: «Слухи такие ходят, но пока без подтверждения».

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...