"Животные даже не ходят, а просто лежат всю свою жизнь": У мережі розгорівся скандал через корів і ГМО (фото)

Паніку розвів користувач Facebook, опублікував знімки бельгійських блакитних корів і написав, що "так виглядає коров'яча ферма ГМО".

Фото: "Обозреватель".Користувачів мережі обурили фотографії з коров'ячої ферми ГМО, де тварин нібито заражають раком для швидкого росту м'язів. Паніку розвів якийсь Андрій Скакунов. На своїй сторінці в Facebook він опублікував знімки бельгійських блакитних корів і написав: "По суті вони пустили рак в організм тварини для швидкого росту м'язів. Ось так виглядає коров'яча ферма ГМО, тварини навіть не ходять, а просто лежать все своє недовге життя", передають Патріоти України.

Його пост викликав бурю обурення серед українських користувачів. Зокрема, вони обурилися відвертим незнанням і "безглуздим" припущенням.

"Автор і коментатори, дегенерати! Це бельгійські корови, їм вже два століття!" - пише Тетяна Зайцева.

Один із коментаторів Михайло слідком зазначає, що на фото - тварини особливої м'ясної породи, яка була виведена в Бельгії. "Таку розвинену мускулатуру ці корови мають завдяки мутації гена, який відповідає за вироблення міостатіна в організмі. Міостатин - це білок, що перешкоджає надмірному росту м'язів", - пише він.

У свою чергу Ігор Присяжнюк каже, що нема чого наводити паніку. "У Вас вдома породисті кішки і собаки теж генетично виведені породи", - говорить він.

Як пояснив генетик Олександр Коляда, мова в пості йде про бельгійську блакитну породу, яка була виведена в 19 столітті природним шляхом. "Але через футуристичність свого виду у незміцнілих умів, які корів бачили тільки в рекламі сирків, вони викликають паніку", - говорить він.

Коляда зазначає, що ГМО-продукти не відрізняються від звичайних. "З тварин ГМО у всьому світі на ринку існує тільки лосось, пару порід свиней і корів. Генетичні модифікації в яких не видно неозброєним оком і стосуються особливостей утримання тварин, якості їхнього молока та зменшення шкоди для навколишнього середовища від їхнього змісту. Ніяких інших ГМО тварин для харчування не використовують, та й як мутанти з фільмів вони не виглядають", - додає генетик.

За його словами, це помилка, що продукти ГМО є шкідливішими за інші. "Вони викликають в організмі ті ж самі процеси, що й звичайні продукти", - говорить він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...