"З'їздив сюди Кобзон, блін, і заплатив 5 тисяч доларів на потреби 75-ї бригади": Відомий продюсер запропонував чудовий метод боротьби з гастролями російських зірок (відео)

При цьому Кузін присоромив тих, хто ходить на концерти артистів, які не мають чіткої позиції в питанні російської агресії.

Фото: Peoples.ru.Державі варто зобов'язати російських артистів і організаторів їхніх гастролей в Україні платити певну суму безпосередньо на потреби підрозділів у зоні АТО. Про це в ефірі Oboz TV заявив музикант і продюсер Сергій Кузін, передають Патріоти України.

"Я на повному серйозі вважаю, що необхідно замість цих списків просто офіційно заявити, що будь-який російський артист, який приїжджає сюди, і організатор такого концерту, повинен офіційно заплатити певну суму грошей на потреби АТО. Щоб ті, хто сюди їдуть як цел*и-невидимки знали, що частина грошей, які вони тут зароблять, піде на солдатів нашої армії. З'їздив сюди Кобзон, блін, і заплатив 5 тисяч доларів на потреби 75-ї бригади", - зазначив він.

При цьому Кузін присоромив тих, хто ходить на концерти артистів, які не мають чіткої позиції в питанні російської агресії.

"Тут дуже тонка грань. Справа ось у чому. Мені здається, що це питання держави. Я проти будь-яких заборон, єдина правильна заборона - це бажання без квитка потрапити на концерт. Ми з вами бачимо, як реагує активна частина суспільства і ми бачимо, що діється у залах цих людей, коли вони приїжджають сюди. Це ж теж правда. Там битки. Брехати ми самі собі не будемо", - додав музикант.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...