Зламали двері кабінету міністра Петренка: "Соціалісти" заблокували будівлю Мін'юсту (фото, відео)

"Соціалісти" заявили про намір блокувати Мінюст, доки міністр "не розблокує Соцпартію".

Фото: Facebook.Народний депутат Сергій Каплін заявив, що блокуватиме Мін'юст, доки міністр "не розблокує Соцпартію". Частину його прихильників уже затримали, передають Патріоти України з посиланням на "24 Канал".

Зламавши двері, "соціалісти" увійшли в кабінет Павла Петренка за відсутності міністра і заявили про намір блокувати Мінюст, доки міністр "не розблокує Соцпартію".

Натомість прес-служба Міністерства юстиції повідомила дещо інше – о 9 ранку в приймальню Петренка вдерлось близько 30 очолюваних Капліном громадян, ідентифікувати яких на той момент не вдалося. "Фактично відбувся силовий захват адміністративної будівлі", – заявили у відомстві.

Радикально налаштованій групі людей повідомили, що з'явиться після наради, але ті рішуче й у "грубій формі" відмовились покидати будівлю. У відповідь на це до місця події прибула Національна поліція, яка й вивела "соціалістів" з адмінбудівлі.За словами Мін'юсту, там готові відповісти на усі питання, але без захоплень адмінбудівель.За словами ж самого Капліна, затримали майже всю політраду СПУ. І хоча його прибічники заблокували машину з затриманими, 10 членів СПУ разом із 2 нардепами все ж повезли у відділок на Герцена, 9.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...