Замість ручок - лопати у руки: У мережі обурилися через те, що київських школярів відправили відкидати сніг з уроків (фото)

Думки розділилися: деякі категорично не підтримали таку ініціативу, інші вказали на те, що школярам не завадить свіже повітря.

Фото: "ФАКТИ".У мережі активно обговорюють новину про те, що в Києві учні школи прибирають сніг біля навчального закладу під час уроків. Про це на сторінці "Батьки SOS" в Facebook повідомила киянка Ані Ільченко, передаюит Патріоти України.

"Школа в Києві по вулиці Костянтинівська на Подолі - діти замість уроків з лопатами прибирають сніг. Серйозно?" - написала вона.

Варто відзначити, що на пост жінки бурхливо відреагували в мережі. При цьому думки розділилися: деякі категорично не підтримали таку ініціативу, інші вказали на те, що школярам не завадить свіже повітря.

"Ну і що тут такого? Праця облагороджує людину!", "Та як би дітям вчитися треба", "Я дивлюся, скоро кожен день по два уроки буде праці. Безкоштовна робоча сила", "Це не нормально, тому що діти пропускають урок, тому що вони одягнені для школи, а не для махання лопатою, тому що вони будуть мокрі і спітнілі сидіти півдня на уроках потім, тому що в школі це хтось повинен робити інший. І чому тоді вчителі не вийшли разом з ними?" - пишуть в інтернеті.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...