Потопне посудина - прикмета така: Зрадник України буде командувати новеньким російським фрегатом (фото)

Григорій Бреєв, який перейшов на бік ворога у 2014 році, став командиром нового фрегата ВМФ Росії "Адмірал Макаров".

Фото: "Думская".Командиром нового фрегата ВМФ Росії "Адмірал Макаров" став капітан другого рангу Григорій Бреєв, який зрадив Україну навесні 2014 року, передають Патріоти України з посиланням на "Думскую".

Він брав участь в церемонії підняття прапора на кораблі, яка пройшла вчора на суднобудівному заводі «Янтар» в Калінінграді. «Макаров» включений до складу 30-ї дивізії надводних кораблів Чорноморського флоту РФ з базуванням в окупованому Севастополі.

Капітан 2 рангу Бреєв народився 31 січня 1979 року в селищі Кирнасівка Вінницької області. З 1996 року служив у Збройних силах України. Закінчив Академію військово-морських сил імені Нахімова. Командував корветами «Луцьк» та «Тернопіль». Остання посада в ВМСУ - заступник командира Севастопольської військово-морської бази.
У березні 2014 роки змінив присяги народу України і переметнувся до росіян. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 408 КК України (дезертирство).
Відзначимо, що будівництво другої трійки фрегатів цього проекту (11356) призупинено через припинення поставок рухових установок, які виробляє Україна.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...