ЗСУ достроково отримали нову партію потужних гармат для знищення легкої бронетехніки

У 2017 році "Заводом точної механіки" по Державному оборонному замовленню була виготовлена найбільша кількість виробів за всю історію замовлень з боку Міністерства оборони України.

Фото: Трайдент.У військові частини Міністерства оборони України відвантажено нову партію гармат ЗТМ1 і ЗТМ2. Таким чином "Завод точної механіки" повністю виконав Державне оборонне замовлення на 2017 рік, випереджаючи затверджений графік, передають Патріоти України з посиланням на "Укроборонпром".

"За 10 місяців 2017 року підприємством виготовлено 250 гармат ЗТМ1 і ЗТМ2, а також близько півмільйона одиниць ланок різних модифікацій (кріплення для гармат, - ред.). Тим самим завод забезпечив потреби Міністерства оборони України та підприємств оборонного промислового комплексу в повному обсязі".
У прес-службі відзначили, що кількість виробів, виготовлених "Заводом точної механіки" по Державному оборонним замовленням у 2017 році була найбільшою за всю історію замовлень з боку Міністерства оборони України.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...