"Зв'язали, натягнули на голову пакет та вивезли за село": На Тернопільщині підлітки "по дорослому" вимагали у школяра борг у 15 гривень

Потерпілого вивезли на околицю села, нагадали про борг, а потім сказали, що все це жарти і в тій же машині доставили назад у село.

Фото: Вісник Кременчука.На Тернопільщині школярі, щоб залякати товариша, зв’язали його і з пакетом на голові вивезли за село. Повідомили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, передають Патріоти України.

Четверо неповнолітніх віком від 12 до 16 років і 19-річний водій іномарки вчинили хуліганські дії та незаконно позбавили волі восьмикласника із села Садки за те, що той начебто два роки не віддавав семикласникові борг у 15 грн.

Один зі зловмисників домовився з потерпілим зустрітися біля клубу. Там начебто захотів у туалет, а восьмикласника попросив зачекати. Тоді на іномарці під’їхала решта компанії. Серед білого дня школяра зв’язали, на голову натягнули поліетиленовий пакет й засунули в машину.

Зі слів потерпілого, його вивезли на околицю села, нагадали про борг, а потім сказали, що все це жарти і в тій же машині доставили назад у село.

Щодо нападників відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) та ч. 2 ст. 146 (позбавлення волі) ККУ.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...