Зв'язав тіла вбитої сім'ї: На Донбасі вбивця моторошно розправився з жертвами (фото)

На місці злочину слідчі побачили жахливу картину: тіла 56-річного чоловіка, його 46-річну дружину та 23-річного сина.

Фото: Надзвичайні новини.У селищі міського типу Велика Новосілка (Донецька область) сталося страшне потрійне вбивство. Про це повідомив "прокурор" Донецької області Євген Бондаренко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні вранці в поліцію звернувся чоловік, який повідомив, що переживає через батька, який не відповідає на його дзвінки. Паралельно з тим він приїхав до дому, де його батько проживав разом із сім'єю, і побачив жахливу картину: убито 56-річного чоловіка, його 46-річну дружину та 23-річного сина", - написав Бондаренко.

Він зазначив, що тіла загиблих були зв'язані. На місці події працювали слідчо-оперативна група і співробітники "Красноармійкої місцевої прокуратури", а також судмедексперти. Слідство встановлює коло осіб, причетних до особливо тяжкого злочину.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...