Звичні методи розвитку економіки "ДНР": Сепаратисти віджали чергове підприємство

У ПАТ "Мотор Січ" заявили про втрату контролю над активами Сніжнянського машинобудівного заводу.

Фото: 24 Канал.ПАТ "Мотор Січ" (Запоріжжя) заявляє про втрату контролю над активами Сніжнянського машинобудівного заводу (СМЗ), розташованого на окупованій бойовиками території Донеччини. Як повідомляє прес-служба компанії, підприємство не контролюється з 20 грудня 2017 року, акціонерам про це стало відомо лише 10 січня 2018 року, передають Патріоти України.

ПАТ відзначає, що рада директорів звернувся до відповідних державних органів. "Органами акціонерного товариства вживаються заходи щодо забезпечення збереження активів даного підприємства", - сказано в повідомленні. Як запевняють в компанії, втрата контролю над активами заводу в Сніжному не відіб'ється на виробничих планах підприємства.

"З огляду на, що СМЗ з 2014 року перебуває на тимчасово неконтрольованій території, ще раніше нами було розпочато роботу по організації виробництва продукції, що випускається СМЗ продукції на потужностях "Мотор Січ". На сьогоднішній день ця задача вирішена", - прокоментували в керівництво "Мотор Січі". Сніжнянський машзавод спеціалізується на виробництві лопаток і дисків газотурбінних двигунів, перш було задіяно у виробництві 55 типів і модифікацій авіадвигунів.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...