Звинуваченого у крадіжці мільйонів заступника міністра оборони звільнили з-під варти

Заступника міністра відпустили під особисту поруку двох військовослужбовців, які мають звання Героя України, Олександра Порхуна та Ігоря Герасименка.

Фото: ГОРДОН.Апеляційний суд відпустив з-під домашнього арешту заступника голови Міністерства оборони Ігоря Павловського, підозрюваного в розтраті мільйонів з держбюджету. Про це повідомив головуючий суддя Денис Масенко, передають Патріоти України з посиланються на "Українські новини".

"Апеляційну скаргу частково задовольнити", - оголосив він рішення суду.

Зокрема, було скасовано рішення Солом'янського районного суду про домашній арешт підозрюваного, при цьому Павловському призначили інший запобіжний захід - не відлучатися з міста, де він проживає, без дозволу слідчого, здати закордонні паспорти, не спілкуватися з іншими фігурантами кримінального провадження.

Відзначається, що заступника міністра відпустили під особисту поруку двох військовослужбовців, які мають звання Героя України, Олександра Порхуна та Ігоря Герасименка.

Новий запобіжний захід діятиме до 10 грудня.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...