"Зима покотилася, хоч і календарна": Синоптик відзначила, що холодна пора року починається в Україні березневою погодою (фото)

Наталія Діденко прогнозує, що на вихідних погода буде вологою, з дощами та мокрим снігом. І вже такого аж тепла буде небагато.

Фото: Багнет."Зима прийшла до нас теплою погодою, таким аж березнем пахне, в межах України вранці +4+9, на півдні аж до +13. Лише на Заході та Сході холодненько, 0+3 градуси", - пише на своїй сторінці у Фейсбук синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

"Що вихідними?

Погода буде вологою, з дощами та мокрим снігом. І вже такого аж тепла буде небагато.

На Заході та Півночі температура повітря коливатиметься від 1 морозу до 4 тепла. На Сході буде +5+8 градусів.

А ось у південній частині, а також у Черкасах, Полтаві, Кропивницькому та Дніпрі +6+12 градусів.

Йтимуть періодично дощ та мокрий сніг. На Заході та Сході - з проясненнями.

У Києві завтра похолодає, протягом суботи-неділі в столиці очікується 1-3 градуси тепла. І втримається волога погода. 3-го грудня суттєві опади у столиці - навряд.

Якщо вам треба якісь справи полагодити на відкритому повітрі чи багато бігати - краще у неділю. Хоч холодно, але без особливої ляпанини на голову.

Зима покотилася, хоч і календарна, але ми вже на кілька кроків ближче до 21 грудня, коли почнемо будувати плани на весну.

А поки що зустрічаємо зиму та все хороше, що вона нам принесе".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...