Зимові забави: У Росії молодята стрибнули з "тарзанки" і ледь не відправилися на той світ (відео)

Молоді люди стрибали в альпіністському спорядженні зі страхувальним тросом, але він виявився занадто довгим, і вони розбилися об лід.
Фото: Губерния Daily.У Сіверську при стрибку з мосту розбилася молода пара. Інцидент стався 24 грудня в Томській області Росії, на мосту через річку Томь. Молоді люди стрибали в альпіністському спорядженні зі страхувальним тросом. Але він виявився занадто довгим, і вони розбилися об лід, передають Патріоти України з посиланням на телекомпанію ТВ2.
У момент прибуття рятувальників молоді люди були при свідомості, в альпіністських альтанках і пристебнуті до мотузках. Їх доставили в реанімацію, зараз вони знаходяться в одній з томських лікарень. Їх стан важкий, але стабільний, повідомили в прес-службі департаменту охорони здоров'я Томської області.
Проти інструкторів відкрили кримінальну справу за статтею 238 КК Росії "Виконання робіт або надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки". На відеозаписі, який виклав телеканал, чутно, як один з інструкторів в паніці загрожує іншому відправити його слідом за парою.
Такі стрибки в Томську 24 числа організувала компанія "DSM Tomsk". Вони займаються організацією таких заходів з 2014 року. За цей час їх послугами скористалися близько п'яти тисяч чоловік. Ціна за один стрибок становила 250 рублів.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...