"Хресна хода" російських ДАІшників потішила мережу (фото, відео)

Правоохоронці пройшли колоною, взявши з собою ікони, хоругви і навіть пересувну дзвіницю, яка встановлена на машині.

Скріншот.Користувачі мережі висміяли хресну ходу співробітників ДПС проти ДТП, яка пройшла в російському Краснодарі. В рамках акції, присвяченій пам'яті жертв аварій на дорогах, ДАІшники пройшли колоною, взявши з собою ікони, хоругви і навіть пересувну дзвіницю, яка встановлена на машині. Як пишуть місцеві ЗМІ, дані заходи проходять по всьому Краснодарському краю РФ, передають Патріоти України.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на те, що відбувається, жорстко обстібавши співробітників ДПС.

"Тут я бачу тільки два варіанти. 1 - це тупа погонна худоба, дурна і яка не усвідомлює ступінь пи*деця. 2 - вони усвідомлюють, але терплять заради зірок, бабла і іпотеки. Проходячи сходу вони пи*дять від злості від затриманих, до близьких, переконуючи себе, що не терпили", - прокоментували "Новини Кафки".

"Краснодар. Хресний хід проти ДТП. Щоб було менше аварій на дорогах. Ні, це не жарт. Так, це відбувається насправді. Так, на дворі 2017 рік. Так, країна йо*нулася", - написав "Сталінгулаг" в Twitter.

"Чого тільки не придумають, аби не працювати", "Чекаємо хресний хід вірусів проти СНІДу", "Країна на голову йо*нутих", - пишуть інші коментатори.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...